ث |
طرق التقييم |
تاريخ التقييم (الأسبوع) |
مدة التقييم |
وزن التقييم |
النسبة المئوية |
1 |
اختبار تحريري اول |
بعد الأسبوع الخامس من الدراسة |
ساعة |
25 |
25% |
2 |
بحث |
بعد الأسبوع العاشر من الدراسة |
2-3 ساعة |
25 |
25% |
3 |
اختبار تحريري نهائي |
بعد الأسبوع الثاني عشر من الدراسة |
ساعتان |
50 |
50% |
المجمــوع |
100درجة |
100% |
عنوان المراجع |
الناشر |
النسخة |
المؤلف |
مكان تواجدها |
Principles and guidelines for the conduct of microbiological risk assessment
|
Codex Alimentarius Commission |
1999 |
Codex Alimentarius Commission |
المكتبة الإلكترونية |
Principles and guidelines for the conduct of microbiological risk management
|
Codex Alimentarius Commission |
2007 |
Codex Alimentarius Commission |
المكتبة الإلكترونية |
Microbial risk assessment: achievements and future challenges |
Food Safety Magazine |
2002 |
Dennis, S.B., Buchanan, R.L., and Miller, A.J. |
المكتبة الإلكترونية |
Food safety risk analysis - a guide for national food safety authorities. |
Food and Agricultural Organization of the United Nations (FAO) and World Health Organization (WHO |
2006 |
Food and Agricultural Organization of the United Nations (FAO) and World Health Organization (WHO |
المكتبة الإلكترونية |